Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
    Не мога да разбера какви хора сте вие... Само ние тук плюем новите модели! Където и да чета коментари, навсякъде преобладават добрите мнения за колата, било то тази или пък Жужа... Стига с тази 159.. красива е спор няма, но не мислите ли, че ще е супер жалко всеки нов модел да се върти около дизайна на 159... ми дайте да почнат да правят само 159-ки само щото на нас така ни изнася... излагате се много!
    По темата: Колата не е никак лоша и ако предницата е малко по-изострена, а не толкова тумбеста като при Жужа ще е перфектна!

П.П. Хайде нахвърляйте се са на репутацията.....
    Всеки тук има право да си изразява мнението свободно, затова все пак е форума. Сред автомобилните среди отдавна се знае, че автомобилите Алфа Ромео са с уникален дизайн, който въплащава в себе си както агресия така и финна елегантност. Погледнете моделте назад и ще видите, че това е така, с малки изключения. Точно тези качесва на визията, отличаваха марката от всички останали. А къде се крие красотата на една форма- в пропорциите. Новите модели от Mito насам са непропорционални, издглеждат като сбъркани. Жулиета прилича на малко сувче цапардосано с лопата отпред.
    Въпреки това уважам мнението на всички, които ги харесват, но лично на мен ми е тъжно, защото "сърцето" на атомобилната индустрия започна все повече да прилича на "стомах" в който се вкрават всякакви "модни" тенденции, било то "Пежо" "Киа" "Опел" и накрая се получава диария....... И ако за вас колеги това е модерно, то наистина, аз предпочитам да съм демоде и да остана с елгантните форми.....
    Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
      Всеки тук има право да си изразява мнението свободно, затова все пак е форума. Сред автомобилните среди отдавна се знае, че автомобилите Алфа Ромео са с уникален дизайн, който въплащава в себе си както агресия така и финна елегантност. Погледнете моделте назад и ще видите, че това е така, с малки изключения. Точно тези качесва на визията, отличаваха марката от всички останали. А къде се крие красотата на една форма- в пропорциите. Новите модели от Mito насам са непропорционални, издглеждат като сбъркани. Жулиета прилича на малко сувче цапардосано с лопата отпред.
      Въпреки това уважам мнението на всички, които ги харесват, но лично на мен ми е тъжно, защото "сърцето" на атомобилната индустрия започна все повече да прилича на "стомах" в който се вкрават всякакви "модни" тенденции, било то "Пежо" "Киа" "Опел" и накрая се получава диария....... И ако за вас колеги това е модерно, то наистина, аз предпочитам да съм демоде и да остана с елгантните форми.....
      Съгласен съм на 100%! Но най-важното е марката да върви напред и нагоре, а както всички знаем само с дизайн не става. Имам много приятели които много се кефят на 156-та например, но като цялата е все едно от масло никой от тях не би си я взел! Та, мисълта ми е, че Алфа тепърва трябва да възвръща репутацията си, а и да изгради такава като качествен и надежден автомобил - едва тогава може да потръгнат нещата... Колкото до дизайна - Алфа винаги ще си е поне на крачка пред останалите!
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Стига с тоя дизайн бре... 147 или 166 преди фейса щото са големи красоти

Тоя дизайн се съобразява и с технология, безопасност, екология, таргет група и т.н., а не само с това - агресия и уникалност.
        МиТо и Жулиета са прекалено малки за 8С дизайна, на по-широка и по-дълга предница ще стои доста по-добре същия тоя дизайн.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Стига с тоя дизайн бре... 147 или 166 преди фейса щото са големи красоти

.

А според теб не са ли ? Точно за преди фейслифта говорим...
          Щото според мен едната е една от най-красивите алфи създавани Някога....
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Сори ама 166 преди фейса има точно толкова съръзмерна муцуна колкото и новата Жулиета, само дето е с обратен знак
            Не напразно фейса е с почти 2 пъти по-големи фарове...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
              А всъщност са доста пропорционални,но това се вижда наживо,а и ме мързи да пиша толкова много,така че....
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                А всъщност са доста пропорционални,но това се вижда наживо,а и ме мързи да пиша толкова много,така че....
                И кое е пропорционалното по-точно,това е от ръба на арката на предния калник,до горния край на калника има 40 см.ли,тва ли е пропорция,с визия на корейски казан

Не знам дали ще му се смеят хората, но дизайнът на 159 необратимо остарява. Страхотна е, но паркирана до едно МиТо или Жужа веднага се вижда кой е по-стария модел. Особено отзад вече си е демоде, Жулиета е с доста по-добра задница.
                чакай бре,ми то ако спреш 156 до 159 да не говориме,айде стига 159 само ако и бяха леко променили фейса,а това талянците го умеят добре,щеше да избие рибата и Мито и ЖулиетаСори брато,ма сегашните Алфи си мязат отвсякъде на свойте братя Астра,малко на Хюндай и т.н.,.па тоя фотошоп на Джулия си е отвсякъде смесица м/у Ауди и Опел Инсиния
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  па тоя фотошоп на Джулия си е отвсякъде смесица м/у Ауди и Опел Инсиния
                  ...забрави приликата с пасат, бмв, мерцедес, както и едва доловимата, но все пак безспорна прилика с дачия логан..............
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Това е най-красивата Алфа евър - и повече да няма спорове
                    Click image for larger version

Name:	alfa-romeo-brera-j5.jpg
Views:	1
Size:	97.4 Килобайта
ID:	2294466
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      И кое е пропорционалното по-точно,това е от ръба на арката на предния калник,до горния край на калника има 40 см.ли,тва ли е пропорция,с визия на корейски казан

чакай бре,ми то ако спреш 156 до 159 да не говориме,айде стига 159 само ако и бяха леко променили фейса,а това талянците го умеят добре,щеше да избие рибата и Мито и ЖулиетаСори брато,ма сегашните Алфи си мязат отвсякъде на свойте братя Астра,малко на Хюндай и т.н.,.па тоя фотошоп на Джулия си е отвсякъде смесица м/у Ауди и Опел Инсиния
                      Казах-мързи ме да пиша,ако се загледаш малко повече на живо в колата,и разбираш от дизайн,ще схванеш за какво говоря.
                      Alfa 155 1.7,1.8 ex
                      Alfa 166 2.4 3 ex
                      155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Смених BMW с Алфа защто винаги съм я обичал тази марка, а сега те искат да ме отвратят от нея. Пак ще трябва да се връщам явно към баварската фирма, колкото и уникално да се чувствам алфата и да съм приел всичките и недостатъци (главно предното предаване).

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                        Казах-мързи ме да пиша,ако се загледаш малко повече на живо в колата,и разбираш от дизайн,ще схванеш за какво говоря.
                        Абе какво трябва да му се разбира... Аз по цял ден се занимавам с това и мисля че имам критерий... Грозни са тия новите Алфи стига си затваряхте очите. Все едно на някоя дебелана дето е "оцъклена и сланините и излизат изпод дрехите да кажеш че е хубава...по модерна от Пенелопе Круз например....
                        Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Ами май и аз така,не говоря за фаровете,а за пропорциите на задните C-колони,калниците,"тумбестата предница",линията на вратите,линията на капака,която тръгва от скудетото.Просто не сме свикнали да гледаме толкова раздалечени фарове от скудетото,докато при класическите модели,го има това,но с кръгли светлини,докато тук са модерни изтеглени назад,това го има и при ферари.
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                            Ами май и аз така,не говоря за фаровете,а за пропорциите на задните C-колони,калниците,"тумбестата предница",линията на вратите,линията на капака,която тръгва от скудетото.Просто не сме свикнали да гледаме толкова раздалечени фарове от скудетото,докато при класическите модели,го има това,но с кръгли светлини,докато тук са модерни изтеглени назад,това го има и при ферари.
                            Да бе братчето ми, ма на никоя друга Алфа не седят фаровете над нивото, където смършва арката на калника. Така пропорцията идва за някаква баничарка а не както трябва да бъде спортно ориентиран горещ хечбек. Високата предница е признак за липса на динамика. Оттам започва объркването с тая кола.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• ...
                              Last edited by pooh; d.m.y г., 12:06.

Comment

• Ако трябва да сме точни е фаровете започват точно там където свършва калника.И на мен ми е чудно,защо е толкова висока предницата,но това може да се коригира със спортно окачване
                                Attached Files
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X